Nadace NEXT

Šek na 35 000 Kč nadačnímu fondu Rebečina Křídla

Realitní kancelář NEXT REALITY GROUP a.s. věnovala 22. ledna 35 000 Kč nadačnímu fondu Rebečina Křídla.

Poslední lednový týden patřil v pražském hotelu Ambassador – Zlatá Husa tradiční výroční akci NEXT REALITY GROUP. Společnost se při této příležitosti rozhodla věnovat symbolický šek 35 000 Kč nadačnímu fondu REBEČINA KŘÍDLA. Finanční dar putoval rodičům malé Rebeky, teprve osmiměsíční holčičky z Pardubicka, která od narození trpí nemocí motýlích křídel. „Všichni si dobře uvědomujeme, že život není jen o radostech a slávě. Proto jsem rád, že se podařilo vybrat vytyčenou částku, která pomůže Rebece v překonávání nemoci i její rodině v těžké životní situaci,“ řekl obchodní ředitel Next Reality Robert Hanzl.

„Této podpory si opravdu vážíme a budeme se snažit darované prostředky co nejlépe využít. Rádi bychom nakoupili nové speciální pomůcky a oblečení, které nejsou hrazeny pojišťovnou“

rodina malé Rebeky Čihákové

Finančním darem pro nadační fond Rebečina Křídla spolupráce NEXT REALITY na dobročinných projektech nekončí. Společnost každým rokem rozšiřuje svoji podporu neziskového sektoru zvláště u těch projektů, které pomáhají konkrétním institucím a konkrétním jednotlivcům.

Přejít nahoru